tisdag 7 maj 2013

Undersökning stjärntecken/tarotkort

Varje stjärntecken har ett responderande kort i Tarotkortlekens Stora arkana. Personligen är jag född i Skorpionens tecken och därmed är Tarotkortet Döden mitt responderande kort.
För skojs skull har jag fixat till en liten undersökning där du, helt anonymt, kan kryssa för vilket stjärntecken du är född i. Om en vecka kan vi se vilket stjärntecken/tarotkort som besökt sidan mest.:-) Undersökningen hittar du i kolumnen till höger om inlägget. →

Väduren - Tornet
Oxen - Världen
Tvillingarna - Lyckohjulet
Kräftan - Månen
Lejonet - Solen
Jungfrun - Domen
Vågen - Måttligheten
Skorpionen - Döden
Skytten - Rättvisan
Stenbocken - Djävulen
Vattumannen - Stjärnan
Fiskarna – Den hängde mannen

För dig som vill lära dig mer om Tarotkortens betydelse kan jag varmt rekommendera någon utav Ylvas böcker, t.ex. Tarot- Korten på bordet.

Kram på er// Matilda

För mer information besök Tarotlinjen på Facebook
Ylva Trollstiernas Tarotlinje Via ett samtal får du svar på dina frågor på bara några minuter. Ylva Trollstierna har tolkat Tarotkort i 35 år, skrivit 13 böcker i ämnet och tolkat Tarot i stort sett dagligen sedan 1996 via telefon. Via Tarotlinjen kan du komma i kontakt med Ylva, Maggie eller Matilda för att få vägledning via Tarotkort. Till oss kan du ringa när du behöver någon att samtala med om ditt nuläge och din framtid, förutsatt att du är över 18 år. Tarotlinjen har öppet måndag till fredag 15-21. Tfn 0939-20 50 300 19:80/min Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi på Tarotlinjen tycker alltid att det är trevligt att få kommentarer ifrån er läsare. Lämna gärna några rader i fältet nedan. ♥